This Blog is protected by DMCA.com

Cehenneme Nasıl Gidilir? Cehennem Nerede?

    Dövmeleriniz varsa cehenneme gider misiniz?

    Levililer 19:28 , “Ölüler için vücudunuzda herhangi bir kesi yapmayacaksınız ve kendinize herhangi bir dövme işareti yapmayacaksınız: Rab benim” diyor. Dindar Christian Bay Folau'nun bile kendine ait birkaç dövmesi var - bu yüzden bu dövme için doğrudan Cehenneme giden birçok günahkar var.

    Cennet ve cehennem ne demektir?

    Çeşitli dini geleneklerde bulunan sembolik ifadeler olarak cennet ve cehennem, dini bir vizyonun kutupsal bileşenlerini akla getirir: bir yanda bir mutluluk hali ve/veya tanrının veya kutsal gerçekliğin meskeni, ve bir yanda bir manevi fakirlik ve/veya bir mesken hali. diğer tarafta kötü veya şeytani ruhlar.

    dövme günah mıdır?

    Sünni Müslümanların çoğunluğu dövme yaptırmanın günah olduğuna inanır çünkü bu, Tanrı'nın doğal yaratılışını değiştirmeyi ve bu süreçte gereksiz acıya neden olmayı içerir. Dövmeler, İslam dininin yasakladığı pis şeyler olarak sınıflandırılır.

    Dövmeli kişiler kan verebilir mi?

    Dövme, steril iğneler ve yeniden kullanılmayan mürekkep kullanan devlet tarafından düzenlenen bir kuruluşta yapıldığı sürece, çoğu insan mürekkeplendikten hemen sonra kan bağışlayabilir .

    Allah'ı kim yarattı?

    "Her şeyin bir yaratıcısı varsa Allah'ı kim yarattı?" diye soruyoruz. Aslında sadece yaratılmışların bir yaratıcısı vardır, bu yüzden Tanrı'yı ​​yarattıklarıyla aynı kefeye koymak doğru değildir. Tanrı kendisini bize İncil'de her zaman var olduğu gibi açıkladı. Ateistler, evrenin yaratıldığını varsaymak için hiçbir neden olmadığına karşı çıkarlar.

    Yeryüzündeki cennet nerede?

    İsviçre , dünyadaki cennet olarak da bilinir.

    Sigara içmek günah mı?

    Roma Katolik Kilisesi sigara içmeyi kendi başına kınamaz, ancak İlmihal'de (CCC 2290) açıklandığı gibi aşırı sigara içmeyi günah olarak kabul eder: Ölçülü olmanın erdemi bizi her türlü aşırılıktan kaçınmaya yönlendirir: yiyecek, alkol, tütün kötüye kullanımı veya tıp.

    piercing günah mıdır?

    Vücut piercingine karşı olan çoğu kişi Levililer'i piercingin günah olduğuna dair bir argüman olarak kullanır . ... Eski Ahit'te burun delme (Yaratılış 24'te Rebecca) ve hatta bir kölenin kulağını delme (Çıkış 21) hakkında hikayeler vardır. Yine de Yeni Ahit'te piercingden söz edilmez.

    Hristiyanlar yemin edebilir mi?

    Mukaddes Kitap, uzak durulması gereken açık kelimelerin bir listesini vermese de, İsa’nın takipçilerinin “pis dilden”, “sağlıksız konuşmalardan” ve “kaba şakalardan” uzak durmaları gerektiği açıktır. Hristiyanlara dünya tarafından kirletilmemeleri ve Tanrı'nın imajını yansıtmaları talimatı verilir, bu nedenle Hristiyanlar …

    Bu dünyayı kim yaptı?

    Tanrı, göğün ve yerin, dünyanın yaratıcısıdır. Dünya çağlar boyunca yazarlar tarafından Tanrı'nın büyük eserleri olan magnalia Dei olarak görüldü. Dolayısıyla söz, yaratılışın delillerinden bize Tanrı'yı ​​anlatarak başlar ve düşünmeye başladığımızda merak etmemize kapı açar. Ve sen, nehirler ve denizler, ey Rab'bi kutsa.

    İsa ne zaman hayattaydı?

    Bu yöntemleri kullanan çoğu bilgin, doğum tarihinin MÖ 6 ile 4 arasında olduğunu ve İsa'nın vaazının MS 27-29 civarında başladığını ve bir ila üç yıl sürdüğünü varsaymaktadır. İsa'nın ölümünün MS 30 ile 36 arasında gerçekleştiğini hesaplarlar .

    İncil kim cennete gitmeyecek diyor?

    İncil'in King James Versiyonunda metin şöyledir: Bana, Lord, Lord, diyen herkes yapmaz. cennetin krallığına girin; ama o yapar . göklerde olan Babamın iradesi .

    Tanrı Dünya'ya ne zaman geldi?

    Masoretik yaratılış tahminleri veya yaratılış tarihi hesaplamaları arasında, yalnızca Başpiskopos Ussher'in yaratılışı MÖ 4004'e tarihleyen özel kronolojisi en çok kabul edilen ve popüler olan oldu, çünkü esas olarak bu belirli tarih King James İncil'e iliştirildi.

    İncil'de içki içmek günah mı?

    Hem İncil'in hem de Hıristiyan geleneğinin, alkolün Tanrı'nın yaşamı daha keyifli kılan bir armağanı olduğunu, ancak sarhoşluğa yol açan aşırı hoşgörünün günah olduğunu öğrettiğini savundular .

    Sigara içenler cennete gidebilir mi?

    Yıllarca her ofisten, restorandan ve otelden kovulduktan sonra, sigara içenler sonunda onları kollarını açarak kabul eden bir grup buldular: kilise. … “ Sigara içmeyen ve Tanrı'nın yargısına düşen birinden, cennete giden bir sigara tiryakisi olmak daha iyidir ” dedi Rahip Andrew Bruce.

    İncil dövme hakkında ne diyor?

    İncil'deki çoğu Hristiyan'ın atıfta bulunduğu ayet, Levililer 19:28'dir , bu ayette “Ölüler için etinizi kesmeyeceksiniz ve üzerinize herhangi bir işaret dövmeyeceksiniz: Rab benim.” Peki, bu ayet neden İncil'de?






    Yorumlar

    Merhaba, bize görüşlerini yorum yaparak paylaşabilirsin!

    İletişim Formu

    Gönder